Midstraat 123-125, Joure

€ 400.000 k.k.
Prijs verlaagd
Deel dit via:

Dit winkelpand staat in het hart van Joure op A1 locatie en wacht op jouw creatieve visie. Met een opvallende etalage en een strategische locatie biedt deze ruimte eindeloze mogelijkheden voor jouw onderneming. Een charmante gevel en een uitnodigende sfeer creëren de perfecte setting voor succes. Profiteer van de constante stroom van voorbijgangers en maak van jouw zaak dé bestemming voor shoppers. Aarzel niet, claim deze unieke kans en geef jouw onderneming de plek die het verdient! Het is ook mogelijk om een appartement boven de winkel te creëren of van het gehele achterste gedeelte een woning te maken. De bestemming van het pand is centrum waardoor er vele mogelijkheden zijn. Wanneer een speelgoedwinkel u wat lijkt is het ook mogelijk om het geheel over te nemen.

Vloeroppervlakte:
Begane grond: ± 220 m² winkelruimte bestaande uit diepe winkel met systeemplafond en led verlichting, toegang naar het magazijn (circa 21 m²) aan de zijkant en toegang naar de kelder met stahoogte van circa 45 m2. Aan de achterkant van het pand bevindt zich een tweede etalage met een front van circa 6,35 meter met een eigen entree.
1e Verdieping: totaal ± 135 m² bestaande uit een kantine, keuken met keukenblok , toilet, opslag en kantoorruimte.
Frontbreedte: ± 6,25 meter met glazen pui en dubbele openslaande schuifdeuren.

Het winkelpand is gelegen aan de hoofd winkelstraat, centraal gelegen nabij de Hema en Blokker. Aan de achterkant grenst het pand aan het parkeerterrein van de Sinnebuorren. Er is dus altijd voldoende parkeerruimte aanwezig. De winkel is voorzien van een eigen C.V. ketel voor verwarming en warm water.