Midstraat 60, Joure

€ 395.000 k.k.
Verkocht
Deel dit via:

Vrij en zelfstandig gelegen winkelpand ter grootte van circa 380 m² met een front van circa 9 meter op absolute A1 winkelstand in het hart van de winkelstraat. Breedte aan de achterzijde circa 12 meter, tevens is een magazijn aan de achterzijde van circa 34 m² met mogelijkheid voor de bevoorrading via de achterzijde. In 2001 is het pand geüpgraded.

In de directe omgeving is een diversiteit aan (landelijke) winkelketens gehuisvest, zoals Takko Fashion, Scapino, Kruidvat, Albert Heijn, Hema, Etos en Blokker. Tevens zijn er de dagwinkels als slager, bakkerij, groenteboer, opticien, kledingwinkels, kappers en een aantal restaurants met hun gezellige terrassen gevestigd. In de omgeving zijn voldoende gratis parkeerterreinen voor het winkelend publiek.

Oppervlakten: winkelvloer alles begane grond ± 380 m², magazijnruimte ± 34 m² en kantoor/kantine ± 11 m².

Complete ‘casco’ oplevering: tegelvloer gedekt met PVC, systeemplafond met verlichting, verwarming middels hete lucht en een warmte gordijn bij de entree, pantry met close-in boiler en een toilet.

Aanvaarding: is direct mogelijk.

De winkel is zowel te koop als te huur: Vraagprijs € 395.000,-k.k. of jaarhuurprijs € 37.500,- excl. btw.
Huurcontract is een ROZ contract voor winkelruimte.

Tevens is het mogelijk om het achtergelegen magazijn/pakhuis bij te kopen of te huren voor resp. € 50.000,- of € 5.000,- per jaar.