Midstraat 60, Joure

€ 40.000 per jaar excl. btw
Verhuurd
Deel dit via:

Vrij en zelfstandig gelegen winkelpand ter grootte van circa 380 m² met een front van circa 8,20 meter op absolute A1 winkelstand in het hart van de winkelstraat. Breedte aan de achterzijde circa 12 meter, tevens is een magazijn aan de achterzijde van circa 34 m² met mogelijkheid voor de bevoorrading via de achterzijde. Het pand wordt te huur aangeboden inclusief het achtergelegen pakhuis van 63 m² op de begane grond en 57 m² op de 1e verdieping, maar kan ook zonder deze ruimte gehuurd worden. In 2001 en 2021 is het pand geüpgraded.

In de directe omgeving is een diversiteit aan (landelijke) winkelketens gehuisvest, zoals Scapino, Kruidvat, Plus, Hema, Etos en Blokker. Tevens zijn er de dagwinkels als slager, bakkerij, groenteboer, opticien, kledingwinkels, kappers en een aantal restaurants met hun gezellige terrassen gevestigd. In de omgeving zijn voldoende gratis parkeerterreinen voor het winkelend publiek.

Oppervlakten: winkelvloer alles begane grond ± 380 m², magazijnruimte ± 34 m² en kantoor/kantine ± 11 m², pakhuis 120 m².

Complete ‘casco’ oplevering: tegelvloer gedekt met PVC, systeemplafond met verlichting, verwarming middels hete lucht en radiatoren, pantry, 2 toiletten.
Aanvaarding: in overleg

Huurprijs met pakhuis € 40.000,- exclusief BTW.
Huurprijs zonder het pakhuis € 37.500,- exclusief BTW

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van tenminste drie maanden.

Betalingswijze:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen worden opgemaakt.