Munt 1, Heerenveen

€ 159.000 k.k.
Verkocht
Deel dit via:

Een mooie kans om een ruime galerijflat te kopen in gebouw “Romsicht” aan de Munt 1 te Heerenveen.
Dit appartement beschikt over 3 kamers, waarvan 2 slaapkamers, ruim balkon op het Zuiden en is gelegen op loopafstand van het centrum.

Indeling: Entree, hal, gang met toilet, toegang naar de lichte woonkamer met deur naar het ruime balkon op het Zuiden, open keuken met eenvoudige indeling zonder inbouwapparatuur, bergkast, badkamer met douchehoek, wastafel en wasmachine-aansluiting. 2 slaapkamers waarvan 1 met deur naar het balkon.

Algemene informatie: bouwjaar 1972, gebruiksoppervlakte wonen ± 69 m², inhoud ± 232 m³. De woning wordt verwarmd middels blokverwarming. Op de begane grond is een gemeenschappelijke fietsenstallingaanwezig zodat u uw fiets veilig kunt stallen en tevens beschikt het appartement over een handige berging op de 2e verdieping, waar u extra spullen kunt opbergen. De flatwoning heeft een intercominstallatie en alle woningen zijn bereikbaar middels een lift.
Deze galerijflat biedt een geweldige kans om een betaalbare woning te kopen in een gewilde buurt. Met nabijgelegen voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer is het een ideale locatie. Parkeren is mogelijk op het openbare parkeerterrein voor de flat. De bijdrage aan de VvE bedraagt € 369,18 per maand. Hierin zit tevens een voorschot voor de stookkosten inbegrepen.