Scharrewiel 7, Joure

€ 220.000 v.o.n. excl. btw
Verkocht
Deel dit via:

Op industrieterrein De Ekers te Joure bieden wij deze hoogwaardige bedrijfsunit aan van 156 m² en een hoogte van 7 meter. De loods ligt op een hoek op eigen grond met buitenterrein en eigen huisnummer. Door de strategische ligging van De Ekers aan de A7 biedt dit volop kansen voor ondernemers om zich hier te huisvesten. Bij het ontwerp van de bedrijfsunits is er naast het functionele aspect ook rekening gehouden met de uitstraling van het gebouw. Daarbij is er in de materialisering gekozen voor zoveel mogelijk onderhoudsarme materialen.

De unit is geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden, waarbij activiteiten mogelijk zijn tot categorie 4.2 als genoemd in het bestemmingsplan.

Het pand bestaat uit 4 bedrijfsunits (1 beschikbaar) en is op dit moment in aanbouw en wordt opgeleverd inclusief een toilet, led verlichting, meterkast met 220V en 380V stroompunten.

De hoogte van de unit bedraagt ca. 7.00 meter, wat ook mogelijkheden biedt voor het aanbrengen van een optionele verdiepingsvloer. Overheaddeur is 4,0 x 4,5 meter. Aan de voorkant is voldoende parkeergelegenheid.

Er wordt een VVE opgericht.

Oplevering kan op korte termijn plaatsvinden.