Scharsterlaan 20, Boornzwaag

€ 550.000 k.k.
Nieuw
gelegen aan water
Deel dit via:

Op fantastische en unieke locatie direct aan open vaarwater, maar toch beschut, ligt deze vrijstaande bungalow met eigen oever van ca. 19,5 meter. Het gehele Friese Merengebied is vanuit de tuin te bereiken en u vaart zo de Langweerder Wielen op. Een zeldzaam ultieme plek voor watersportliefhebbers op een ruime kavel van maar liefst 557 m². Deze woning heeft uitsluitend een recreatieve bestemming. De ligging is met recht rustig te noemen want de woning is gelegen aan doodlopend straatje.

Indeling: entree, hal met toilet, badkamer voorzien van douche, wastafel en designradiator, meterkast en toegang naar de woonkamer. Lichte woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin, open eenvoudige keuken met 4 pits gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de woonkamer is de toegang naar de gang welke is verbonden met de 4 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer een vaste kastenwand heeft.
Bij de voordeur aan de buitenzijde is de berging/schuur bereikbaar. In deze berging is de wasmachine-aansluiting en de opstelling voor de C.V. ketel.

Algemeen: bouwjaar 1970, gebruiksoppervlakte wonen ± 68 m², inhoud ± 309 m³ en perceelgrootte is 557 m². Het perceel heeft diverse terrassen, zowel aan de voor- als de achterzijde van de woning. De achtertuin grenst aan open vaarwater en aan de eigen oever kunnen meerdere boten liggen. De woning wordt verwarmd middels radiatoren die aangestuurd worden door de C.V. ketel. Rondom zijn grotendeels kunststof kozijnen met dubbel glas aanwezig, alleen de keuken heeft nog houten kozijnen met dubbel glas. De ligging van Boornzwaag is nabij watersportdorp Langweer en met het fietspontje bent u zo in Joure met een gezellige winkelstraat. De 18-holes golfbaan van Sint Nicolaasga is om de hoek en ook kunt u een heerlijke boswandeling maken in de Vegilinsbossen. Kortom genoeg vertier en vermaak in de directe omgeving. Een plekje als deze is niet vaak op de markt, dus aarzel niet en maak snel een afspraak voor bezichtiging.

UITSLUITEND RECREATIEVE BESTEMMINIG