Stevenshoek 4, Langweer

€ 325.000 k.k.
Nieuw
Deel dit via:

In het hart van watersportdorp Langweer tussen de haven en het centrum van het dorp staat deze karakteristieke en ruime halfvrijstaande woning. Langweer is omgeven door water en vanuit de haven zijn alle Friese Meren te bereiken. Tevens is het dorp in de zomer een bron van activiteiten, denk aan het Skûtsjesilen en andere watersport gerelateerde activiteiten. De terrassen bruisen van de gezelligheid en er altijd wel vertier. Deze woning is gelegen te midden van al deze gezelligheid. Aan de rand van de Vegilinsbossen is een 18-holes golfbaan aanwezig.

Indeling: entree via tochtportaal, ruime woonkamer met schouw en suitedeuren naar de achterkamer. Zowel in de voorkamer als de achterkamer is een deur naar de tuin gelegen aan de zijkant van de woning. Hal met trapopgang en toiletruimte, dichte eenvoudige en gedateerde keuken en toegang naar de kelder. De achterkamer is ruim en ideaal als werkkamer. Via de achterkamer is de riante bijkeuken te bereiken, hier staat een pantry en is er toegang naar de tuin aan beide zijden van de woning. In de bijkeuken is een vide aanwezig.
1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan één met dakkapel en wastafel. Ruime moderne badkamer met toilet, dubbele wastafel met meubel, inloopdouche, ligbad en dubbele deuren naar plat dak van de woning.

Algemeen: bouwjaar oorspronkelijk 1867, later voorzien van uitbouw, inhoud ± 710 m³, woonoppervlakte ± 183 m² en perceelgrootte 224 m², dit is grotendeels bebouwd. Achter de keuken en naast de woning is tuinruimte aanwezig. De woning is voorzien van houten kozijnen met deels dubbel glas. Overige isolatie is niet aanwezig. De verwarming en het warm water is middels een C.V. ketel (Remeha, 2011).

De woning is gedateerd en heeft hier en daar wat liefde en aandacht nodig. Er is een uitgebreid bouwtechnisch keuringsrapport aanwezig.

De woning zal worden verkocht “as is where is” en dit zal in de koopovereenkomst met een clausule worden opgenomen, tevens wordt een niet-zelfbewoningsclausule opgenomen. Deze woning is zeker de moeite van een bezichtiging waard, dus wanneer je nieuwsgierig bent geworden maak dan snel een afspraak voor bezichtiging.