Streek 116, Sintjohannesga

€ 450.000 k.k.
Nieuw
Deel dit via:

Midden in het dorp Sintjohannesga staat deze gezellige vrijstaande woning met dorpscafé, snackbar, horeca keuken en grote zaal. Het is een actief dorp met een rijk verenigingsleven. Eventuele complete woonbestemming of andere bestemming in overleg met de gemeente.

Indeling: ruim overdekt terras, entree aan de voorkant met toegang naar het café, uitgebreide horeca keuken en snackbar, magazijn met koeling. Aan de achterkant van het pand is een grote feestzaal (circa 143 m²) aanwezig met een podium en een eigen zij-entree, In de hal zijn dames en herentoiletten aanwezig. Aan de zijkant is een aangebouwde berging aanwezig. Vanuit de hal is een ruime kelder bereikbaar met stahoogte (circa 195 cm).
Via de zijentree aan de zuidwestkant is een hal aanwezig om bij de bovenwoning te komen. De indeling is als volgt: overloop met vaste kasten, aan de voorkant een woonkamer met een berging, 2 slaapkamers en badkamer voorzien van toilet, douche en vaste wastafel.

Op de tweede verdieping zijn nog 2 slaapkamers aanwezig met een overloop.

Algemeen: bouwjaar 1934, inhoud ± 1.986 m³, gebruiksoppervlakte wonen ± 85 m², overige inpandige ruimte ± 322 m² (excl. de kelder) ± 451 (incl. kelder). De bestemming is op dit moment horeca met bedrijfswoning. Mocht een geïnteresseerde andere ideeën hebben met het pand dan zullen we met de gemeente in overleg moeten wat de mogelijkheden zijn. De garages op het perceel zijn niet bij de koop inbegrepen maar zijn eventueel wel in zijn geheel te koop. De kadastrale grens wordt nog aangepast. De nieuwe kadastrale grens komt op 3,5 meter van de zuidwestgevel en dan in een rechte lijn naar achteren. De kadastrale grens aan de achterkant komt ook op circa 3,5 meter vanuit de achtergevel. Er blijft dan circa na uitmeting 845 m² over bij het pand. De complete inventaris is in overleg over te nemen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mark Volbeda.

Aanvaarding: in overleg.