Sydtakke 24, Rottum

€ 825.000 k.k.
Nieuw
Landelijk gelegen
Deel dit via:

Onder de rook van Heerenveen maar toch de beleving van wonen op het platteland, dat is mogelijk op deze woonboerderij gelegen op riante kavel met rondom percelen weiland (totaal ca. 3,5 hectare). Uitermate geschikt voor de hobbyboer of voor paardenliefhebbers mede door de stal, de ruime kapschuur van ca. 15 x 8 meter en diverse paardenboxen op het land. Door de ligging nabij Heerenveen zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Recreatiegebied “De Heide” ligt aan de overkant van de weg waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen, zwemmen en ook is daar een golfbaan aanwezig. In het dorp is een basisschool aanwezig en er zijn diverse verenigingen actief.

Indeling: entree aan de zijkant van de boerderij, hal met meterkast en trapopgang. Ruime woonkamer aan de voorzijde gelegen, eenvoudige dichte keuken met kelder, achterentree zowel vanaf de oprit als de tuinzijde, ruime en brede gang met diverse vaste kasten, toilet met fontein en de badkamer met douchehoek, wastafel en de wasmachine-aansluiting, slaapkamer ingebouwd in de schuur/stal. Toegang naar de ruime schuur voorzien van hoge dubbele openslaande deuren en een loopdeur aan de achterzijde naar de landerijen.
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met dakkapel, vaste kast en ruime berging.

Algemeen: bouwjaar 1937, gebruiksoppervlakte wonen ± 133 m2, inhoud ± 818 m3 en perceelgrootte van 3 kadastrale percelen 33.710 m2. De percelen hebben de bestemming wonen en grasland. De woning heeft grotendeels houten kozijnen met dubbel glas. De voormalige stal is grotendeels in gebruik als schuur en heeft een pannen dakbedekking met rieten beschot. De percelen grasland zijn geschikt voor het houden van kleinvee of paarden. De tuin kan besproeid worden middels een eigen waterbron, tevens geschikt voor het vullen van de drinkbakken. De woning is gelegen recht tegenover de brug over de Van Engelenvaart en heeft een beschutte ligging. Nieuwsgierig geworden naar dit landelijk gelegen paradijs van rust en ruimte, maak dan snel een afspraak voor bezichtiging.