Visstraat 31, Joure

€ 224.999 k.k.
Verkocht
In oud Joure
Deel dit via:

Op unieke locatie in oud Joure met uitzicht over waterpartij “De Kolk” staat dit vrijstaande woonhuis met ruime garage voorzien van kap. De tuin grenst aan het open vaarwater waar u uw eigen boot kunt aanleggen (geen staande mast). De woning ligt nabij het centrum met alle centrumvoorzieningen op loopafstand.

Indeling: entree, hal met meterkast en trapopgang, toilet, dichte keuken met uitzicht over “De Kolk”, de keuken is voorzien van een gasfornuis, afzuigkap, vaatwasmachine en oven. Vanuit de keuken is de tuin te bereiken via een pad lopend achter het buurhuis. Tevens is vanuit de keuken de badkamer met douche en wastafel te bereiken en de bijkeuken met de wasmachine-aansluiting. Woonkamer aan de voorzijde van de woning.
1e verdieping: overloop met dakkapel, 3 slaapkamers allen voorzien van dakkapel.

Algemeen: bouwjaar 1850, gebruiksoppervlakte wonen ± 70 m², inhoud ± 233 m³ en perceelgrootte totaal 210 m².
De vrijstaande woning is voorzien houten kozijnen deels met dubbel glas. De verwarming geschiedt middels een gaskachel (Dru) in de woonkamer en het warm water door een geiser (Fasto) die in de keuken hangt. De stenen garage is bereikbaar vanaf de Visstraat en is voorzien van dubbele houten deuren en een kap op de garage die multifunctioneel te gebruiken is. Door de bijzondere ligging van het perceel heeft deze woning een tuin grenzend aan het water, een uniek plekje. Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak voor bezichtiging.