Wielenlaan 79, Boornzwaag

€ 675.000 k.k.
Verkocht
Aan vaarwater
Deel dit via:

Op unieke locatie direct aan open vaarwater “De Scharsterrijn” ligt deze recreatiebungalow met fantastisch uitzicht over het water. Aan de voorzijde is de toegangsweg gelegen welke in eigendom is bij de woning. Aan deze weg is tevens een aanlegsteiger van 19 meter breed waar een sloep of zeilboot rustig kan aanmeren en van waaruit het Friese Merengebied is te bereiken. U vaart zo de Langweerder Wielen op.

Indeling: entree, tochtportaal met vaste kast, gang met meterkast, doucheruimte met wastafel, separaat toilet en 3 slaapkamers. De lichte woonkamer heeft uitzicht over zowel de voor- als de achterzijde en heeft openslaande deuren naar het terras en de riante tuin aan “De Scharsterrijn”. De half open keuken is vanuit de woonkamer te bereiken en is voorzien van gaskookplaat en spoelbak. Bij de voordeur is de entree naar de berging waarin tevens de C.V.-opstelling en de wasmachine-aansluiting zich bevinden.

Algemeen: bouwjaar 1966, gebruiksoppervlakte wonen ± 69 m², inhoud ± 272 m³ en perceelgrootte 864 m². De woonkamer is v.v. dubbel glas. De verwarming geschiedt middels een C.V. installatie uit 1989 en het warm water middels een geiser (Vaillant). De tuin biedt prachtig uitzicht over het vaarwater waar zomers heel wat bootjes voorbij komen varen, de eigen steiger aan de voorzijde is gelegen aan rustig binnenwater waar ook heerlijk een duik genomen kan worden op de warme dagen, tevens kunnen er meerdere boten aanleggen. De bungalow is gelegen aan het eind van kleinschalig recreatiepark aan de Langweerder Wielen en nabij de 18-holes golfbaan in Sint Nicolaasga. Het altijd knusse watersportdorp Langweer is op fiets- en loopafstand van de woning.