Yndustrywei 2-2b, Joure

€ 435.000 k.k.
Verkocht
Deel dit via:

Dit betreft een uitstekende zichtlocatie! Op Bedrijventerrein Sewei staat dit vrijstaande bedrijfspand met bovenwoning op een ruime kavel van 2.491 m² eigen grond. Het pand is in gebruik geweest als autogarage met showroom en heeft voldoende parkeerplaatsen op het eigen terrein. Uitbreiding van het pand behoort ook tot de mogelijkheden. Het pand ligt zeer gunstig ten opzichte van de Rijkswegen A6 en A7.

De begane grond bestaat uit een entree met receptieruimte, showroom met pantry en 2 kantoren, 2 toiletruimtes, werkplaats met 4 overheaddeuren en een opslagruimte.
De bedrijfshal/werkplaats heeft een oppervlakte van circa 250 m² met een opslagruimte van circa 60 m², de showroom heeft een oppervlakte van circa 200 m².
1e Verdieping: in de werkplaats is een vaste trap naar de opslagruimte (circa 140 m²).

De bovenwoning heeft een eigen ingang aan de zijkant van het pand en bestaat uit een entree, ruime woonkamer met open keuken voorzien van inbouwkeuken met diverse apparatuur, toilet, badkamer met douche en wastafel. Verwarming middels een (lease) CV ketel met radiatoren. De woning wordt in verhuurde staat opgeleverd.

Bestemming
Geschikt voor bedrijven/bedrijvigheid actief in de milieucategorie 1 t/m 3.1, alsmede geschikt voor bedrijven met een specifieke vorm van dienstverlening – sociale werkplaats.

Voorzieningen
Het object wordt ontruimd en grotendeels in casco staat opgeleverd, voorzien van pantry, toilet en CV.

Een aantal zaken o.a. de ledverlichting in de showroom zijn door de huurder aangebracht en zijn over te nemen.