Wie zijn we?

Mark Volbeda

Mark Volbeda

Van Hotelschool naar Makelaardij. Dat is de weg die Mark bewandeld heeft om zijn passie te ontdekken: het vinden van uw nieuwe (t)huis of de verkoop van uw huis. Vanaf 2003 werkt hij in de makelaardij en is beëdigd NVM makelaar en NRVT (EVS) Register-Taxateur. De eerste 12 jaar in Heerenveen en vanaf 1 januari 2016 als mede-eigenaar bij A7 Makelaars. Per 1 januari 2023 heeft Mark A7 Makelaars volledig overgenomen. De geboren Fries kent de omgeving als z’n broekzak. Hierdoor begeleidt hij u naar een woning die aansluit bij uw wensen en eisen. Pro-actief en professioneel op het gebied van wonen. Of het nu gaat om een (landelijk gelegen) woning, een recreatiewoning of een appartement. Mark weet dat de aankoop of verkoop van een huis een belangrijke gebeurtenis is in uw leven. Hij zorgt ervoor dat dit traject zo aangenaam mogelijk verloopt. Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt hij u graag over zijn werkwijze.

Mirjam Swart-Gruis

Mirjam Swart-Gruis

Is eveneens beëidigd NVM-makelaar, sinds 2005 VastgoedCert gecertificeerd makelaar, NRVT (EVS) Register-Taxateur en reeds enkele jaren werkzaam bij A7 Makelaars. Zij heeft haar HBO opleiding Vastgoed & Makelaardij in Groningen gevolgd en heeft een ruime ervaring in de makelaardij. Mirjam woont met haar gezin in Joure. Zij houdt zich bezig met de verkoop, aankoop en het taxeren van de woningen. Tevens neemt zij de nieuwbouw woningverkoop ter hand.

Simone Woudstra

Simone Woudstra

Al vele jaren actief in de makelaardij, woonachtig en geboren in Joure. Zij is zeer bekend met de regio en is als aanspreekpunt op ons kantoor een prima aanvulling. Simone heeft een lange staat van dienst als allround secretaresse, receptioniste, annex administratief medewerkster op een makelaarskantoor. In deze voor haar vertrouwde functie is zij momenteel werkzaam bij A7 Makelaars. Eerstelijns informatie over te koop aangeboden woningen, wordt u door haar aangeboden. Ook is Simone verantwoordelijk voor afhandeling van contracten en (NWWI) taxatierapporten.

Ingrid de Jong

Ingrid de Jong

Is sinds jaar en dag veelal het eerste aanspreekpunt op ons kantoor. Ingrid verstrekt samen met Simone de eerstelijns informatie aan de telefoon en balie, is mede hierdoor constant op de hoogte van het nieuwste aanbod en wijzigingen. Ook is zij verantwoordelijk voor het kantoormanagement, de boekhouding en zorgt zij voor de opmaak van koopaktes, bedrijfshuurcontracten en heeft de agendabeheer onder zich. Ingrid is woonachtig in Joure en sinds 1994 werkzaam bij ons kantoor.