Businesspark Friesland-West 33, Heerenveen

€ 100.000 per jaar excl btw
Deel dit via:

Op bedrijfsterrein Businesspark Friesland-West staat dit hoogwaardige en gemoderniseerde bedrijfspand met hal, kantoorruimte en laaddock. Het bedrijventerrein ligt aan de noordkant van Heerenveen vlakbij de oprit naar de A7 en is daardoor gemakkelijk te bereiken. De hal is voorzien van palletstellingen welke bij de huur zijn inbegrepen.

Indeling:
Representatieve entree met 3 kantoren en vergaderruimte, keuken met apparatuur, toiletgroep, doorgang naar de bedrijfsruimte van ongeveer 1.428 m² met aparte werkruimte en kantoor voor magazijnmedewerker, inclusief palletstellingen, laaddock en overheaddeuren, op de 1e verdieping is deels een entresol en een zolder aanwezig.

Verwarming op de begane grond middels vloerverwarming en op de verdieping met radiatoren. In de kantoren is airconditioning aanwezig. In de hal is een gasgestookte heater aanwezig. De betonvloer is geïsoleerd. Er zijn 90 zonnepanelen geplaatst.

De bestemming van het object betreft enkelbestemming bedrijventerrein met de functieaanduiding “bedrijven tot en met categorie 3.1”

Huurtermijn perioden naar keuze 3 tot 5 jaar.

Huurovereenkomst volgens het R.O.Z. model met aanvullende bepalingen.

Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW

Betalingswijze
De huur dient per maand bij vooruitbetaling te worden voldaan

Indexering
Jaarlijks conform de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens.

Aanvaarding in overleg.